Direktlänk till inlägg 21 april 2009

bläääääää!!!!!!!!!

Av Caroline Adam Caglayan - 21 april 2009 19:16

Hejsan

Nu sitter man åter här vid datorn och har egentligen inte så mycket att berätta.

Igår skrev jag inget hade verkligen inte lust. 

Dagen började med att jag och barnen åkte ner till Anns jobb och tog en lunch med henne och som vanligt om Cassandra får välja blir det kyckling med pinnar alltså kina mat. 

Det är jätte gott med Kina buffe. 

Sen gick vi till hennes jobb och fikade lite och bara snackade skit, då hon varit borta jätte länge en vecka i Gambia samt en vecka i Härjedalen så hade vi massor att prata om.

Sen bar det av hemåt jag och Cassandra gick ut på gården och lekte/fikade med grannarna det var trevligt men kallt. Elias var hemma med sin pappa.

Bulent beslutade sig för att laga middagen igår och överraskade med kyckling, ris, grönsaker och kokos bollar till dessert ( mums). 


Nu till dagens händelser. 

Idag har det åter igen varit dagis dag för Cassandra efter en veckas påsklov. 

Jag passade på att ha ett möte med min chef om arbetstider mm. då jag börjar jobba igen i september. 

Det känns lite läskigt måste jag erkänna konstaterade idag att jag inte känner någon alls alla jag jobbade med förut har slutat det är till och med en ny chef så det blir som att vara nyanställd.

Det hela slutade med en bra kompromis tycker jag.

(ursäkta stavningen) 

Sen efter det lilla mötet åkte jag och Elias till Väsby centrum och handlade lite presenter till folk som fyller år det var inte så roligt då jag mådde både illa och frös som en tok vet inte varför har mått lite skumt idag måste jag erkänna men det går nog över. 

Sen var det bara att hämta Cassandra på dagis hon hade haft det jätte skoj och hade massor att berätta dels hade dom varit i skogen idag och lekt vid en damm som ligger nära dagiset där hade dom sätt grod ägg Cassandra sa då "mamma det var geggiga bebis grodor som inte kan simma själva men på sommaren kan dom"  det tyckte jag var jätte skoj. 

Men hon tröttnade ganska snabbt på grod historien och gick över till att bli övertrött istället det pga att hon ej får sova middag på dagis för hon sover inte på natten då. 

När vi kom hem började vi med middagen som idag blev vegetarisk makaronilåda det är en stor favorit här hemma. 

Med massa ketchup om resten av familjen får bestämma är själv inte så jätte förtjust i ketchup tycker det smakar illa. 

Efter maten somnade Cassandra sittades i soffan stackars liten men Elias den lilla hulliganen sover inte alls trots att kl är halv åtta. 

Den lilla filurens sov tider börjar gå mig på nerverna. 

När Cassandra somnat lämnde jag Elias hemma med sin pappa för att gå ut på gården och fika samt fira grannens dotters födelsedag det var trevligt men jätte kallt. 

Hon bjöd på någon päron tårta som smakade piggelin  jätte gott men mäktigt.

Nu till rubriken på mitt inlägg.

Imorse när jag kollade min mail och lite annat så såg jag på lediga lägenheter att det fanns en ledig  4a på samma gata som vi bor på nu och vi har letat  större lägenhet jätte länge nu men inte hittat något som vi fastnat för men nu hittade vi en perfekt lägenhet för oss så självklart skrev vi in oss som intresserade har ståt först i kön hela dagen och varit jätte glad och verkligen hoppats på att ingen med högre poäng ska skriva in sitt intresse vad tror ni har hänt när jag kommer in från min fika stund jo någon med dubbelt så många poäng än vad vi har sökte samma lägenhet så det verkar som att loppet är kört för oss det gjorde mig mycket ledsen men som alla säger det kommer flera tåg. 

Vi får se just nu känns det bara blääääää.


Nej nu får jag sluta gnälla våran tur kommer nog snart.

Snart är det tid för navy cis och house på tv så snart blir det till att krypa ihop under en varm filt fryser som en tok just nu med en varm kopp te. och en kramgo man. 

kan det bli bättre? 

Ska försöka få Elias den lilla huliganen att sova först hahahha där lurade jag nästan mig själv nej skämt åt sido det kommer bli tufft han har sovit jätte mycket idag så han är nog inte ett dugg trött men hoppas kan man ju alltid. 

Hoppas ni haft en toppen dag allihopa. 

kram carro 






 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Caroline Adam Caglayan - 20 april 2010 18:45

Hejsan Den nya veckan började minst sagt illa. Elias har under helgen på nätterna skrikigt och tagit sig för öronen jag har gett honom alvedon och brufen samt näsdroppar men inget har hjälpt så i går bar det av mot vårdcentralen med både mig och ...

Av Caroline Adam Caglayan - 18 april 2010 17:32

Hejsan Nu är helgen snart slut och en ny vecka börjar. Helgen har varit jätte rolig först hade vi 2 års kalas det kom massor med folk tack alla som var med vi hade jätte skoj. Elias blev så glad för alla paket han blev till och med glad när han...

Av Caroline Adam Caglayan - 16 april 2010 08:26

Godmorgon Nu är det åter en ny dag och jag hade hoppats på att solen skulle vara framme idag men nej inte då. Regnet bara öser ner och jag sitter nu i vardagsrummet i min ensamhet och njuter av tystnaden. Barnen är på dagis dom har en tidig dag...

Av Caroline Adam Caglayan - 15 april 2010 18:45

Hejsan Hoppas ni haft en bra dag. Själv har jag haft en jätte bra dag. Klarade trafikskolans data tester så nu har jag bokat teori prov och uppkörning. Det är nervöst men jag tror det kommer gå bra. Idag har jag förutom varit på trafikskola...

Av Caroline Adam Caglayan - 15 april 2010 07:31

Godmorgon Nu sitter jag här igen och hoppas egentligen att man fick sova men barnen ska till dagis och jag ska till körskolan och försöka klara det sista testet så jag kan boka uppkörning och teori prov. Det känns så overkligt att man snart har k...

Presentation

Omröstning

Brukar ni lämna kommentarer i bloggarna ni läser?
 Aldrig
 Jämt
 Ibland
 Sällan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards