Direktlänk till inlägg 23 april 2009

Städdag på dagis

Av Caroline Adam Caglayan - 23 april 2009 19:33

Hejsan

Igår var det en jätte skoj dag jag och Elias var med Cassandra en hel dag på dagis det var nämligen städdag vi gick runt dagis gården och plockade skräp och alla barnen var jätte duktiga Elias tröttnade ganska fort och somnade i vagnen.

Efter städ rundan var det korv grillning på dagiset baksida det var jätte mysigt men lite kallt vi var helt slut när vi kom hem.

Orkade inte laga middag igår så det blev pizza det är inte ofta det händer men gott var det iallafall.

Det ända negativa med gårdagen var att jag råkade trampa snett när vi plockade skräp i skogen när jag gick runt med vagen så jag hade jätte ont i ena benet när jag väl satte mig ner och vilade på kvällen.

Jag var helt frusen och hade jätte ont tyvärr hjälpte ej alvedon men med lite vila och en vetekudde samt massage av min underbar man gick det över efter några timmar.

Inatt har jag nästan blivit totalt galen på Cassandra och hur hon sover vi delar just nu rum hela familjen pga att dom ska komma och renivera snart hemma hos oss och brevid mig ligger Cassandr aoch sover i sin junior säng men när hon sover kan hon inte ligga still utan är som en tornado hela natten vet inte hur många gånger jag vaknade av att hon sparkade til mitt huvud och det är inte skoj att vakna av.

Men som vanligt vaknade hon pig goch utvilad och på strålande humör medans jag vaknade men en enorm huvudvärk, trött och av någon konstig anledning magont fråga inte varför men det gick över efter en trevlig fika stund hos Mirka.

Har tyvärr fortfarande ont i huvudet men det går nog över med tiden det med.

Idag jobbar Bulent kväll och jag kommer inte se honom förrän imorgon eftermiddag det känns inte alls skoj men sånt är livet allt är inte skoj.

Idag har det varit toppen väder ute men har inte orkat vara ute pga min huvudvärk samt att Cassandra sovit bort hela eftermiddagen.

Det har inte hänt så jätte mycket annat.

Imorgon sak vi till kultur huset och lyssna på när min syster ska spela kl. 1500 det ska bli jätte skoj så sällan hon spelar så jag kan komma och lyssna hon spelar ofta för långt bort.

Sen bär det av till Väsby för att fira Bulents lillebrors 18 års dag vi ska grilla så jag hoppas det blir bra väder.

Tror inte jag hinner skriva något i morgon tyvärr.

Tack allihopa för att ni läser min blogg hoppas ni får en toppen helg.

kram Carro 

*Bifogar lite bilder från igår.






 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Caroline Adam Caglayan - 20 april 2010 18:45

Hejsan Den nya veckan började minst sagt illa. Elias har under helgen på nätterna skrikigt och tagit sig för öronen jag har gett honom alvedon och brufen samt näsdroppar men inget har hjälpt så i går bar det av mot vårdcentralen med både mig och ...

Av Caroline Adam Caglayan - 18 april 2010 17:32

Hejsan Nu är helgen snart slut och en ny vecka börjar. Helgen har varit jätte rolig först hade vi 2 års kalas det kom massor med folk tack alla som var med vi hade jätte skoj. Elias blev så glad för alla paket han blev till och med glad när han...

Av Caroline Adam Caglayan - 16 april 2010 08:26

Godmorgon Nu är det åter en ny dag och jag hade hoppats på att solen skulle vara framme idag men nej inte då. Regnet bara öser ner och jag sitter nu i vardagsrummet i min ensamhet och njuter av tystnaden. Barnen är på dagis dom har en tidig dag...

Av Caroline Adam Caglayan - 15 april 2010 18:45

Hejsan Hoppas ni haft en bra dag. Själv har jag haft en jätte bra dag. Klarade trafikskolans data tester så nu har jag bokat teori prov och uppkörning. Det är nervöst men jag tror det kommer gå bra. Idag har jag förutom varit på trafikskola...

Av Caroline Adam Caglayan - 15 april 2010 07:31

Godmorgon Nu sitter jag här igen och hoppas egentligen att man fick sova men barnen ska till dagis och jag ska till körskolan och försöka klara det sista testet så jag kan boka uppkörning och teori prov. Det känns så overkligt att man snart har k...

Presentation

Omröstning

Brukar ni lämna kommentarer i bloggarna ni läser?
 Aldrig
 Jämt
 Ibland
 Sällan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards